Be as cool as your bikerboots

Biker boots zijn stoere enkellaarsjes die iedere vrouw zou moeten hebben.

Ze zijn goed te combineren met diverse stijlen en bovendien geeft het een leuk effect om een elegante outfit een extra toets te geven door er stoere bikerboots aan toe te voegen. Ik ben grote FAN!

Mijn vriend is al helemaal FAN aangezien het 1 op 1 matched met zijn “café-racer”. Hij voelt zich al heel stoer en met die extra paar “bikerboots” erbij, is het plaatje al helemaal compleet.

Toen ik hem voorstelde om een fotoshoot te doen met enkele leuke schoenen van het merk “Ken Shoe Fashion” samen met zijn race-machien of course, was zijn blik goud waard. Ik moest dit maar 1 keer vragen!

Voor de mannelijke liefhebbers, zijn “speelgoed” is gebaseerd op een Suzuki GS750, uit 1977. Deze is volledig omgebouwd en geïnspireerd op “John Player Special”, een sigarettenmerk uit de jaren ’70 die “Ayrton Senna’s” Lotus F1 sponsorde. Thema is overduidelijk: “MAT, ZWART & GOUD”.

We hadden een prachtige dag samen en Michiel was helemaal in zijn nopjes: “Mooie mannenschoenen, zijn favoriete speelgoed, een zonnige dag en zijn liefje erbij..”

Met dank aan “Ken Shoe Fashion

Nog geen biker boots in je kast? Bij "Ken Shoe Fashion" heb je oneindig veel varianten: Studs, stoere gespen, lage of hoge boots en zelfs met camouflage print!

Pictures: Laura Coker

www.modesanssouci.com

Liefs, Laura

Afbeeldingsresultaat voor hartje
Plaats een reactie