Sunday feeling...

Ken je het "zondag" gevoel? Niets moet, alles mag!

Met voorsprong, mijn lievelingsdag van de week! Een dag waar ik tot rust  kan komen en energie kan halen uit dingen die ik écht leuk vind.

Ik geniet ervan om Morris (mijn katje) te knuffelen. Een lekkere kop thee te maken, een goed boek te lezen en wandelingen te maken. Zulke zondagen maken me echt gelukkig. Ook maak ik bijna elke zondag mijn verse granola klaar om de week goed te  kunnen starten. Wie nieuwsgierig is naar mijn recept, kan het hier terug vinden op mijn blog.

Bovendien is het een dag van SNEAKERS! Geen hakken of laarzen... Sneakers, zo comfortabel dat het bijna lijkt alsof ik hele dag op 'pantoffels' loop.

I love Sunday's on Sneakers!

Morris is alvast ook FAN van mijn sneakers.

Mijn favorietjes zijn deze 

By the way, Spice Girls are back! :)

 

Liefs, Laura

www.modesanssouci.com

   
Plaats een reactie